Festival van talent 2017

22 maart 2017

festival van talent 2017Festival van Talent

Festival van talent 2017

A.s. zaterdag 25 maart zijn we weer aanwezig op het  Festival van Talent  op het Eckart College in Eindhoven.
Het Festival van Talent is dit jaar voor de derde keer en met 93 aanbieders  is het Festival gevarieerder dan ooit!
Gasten hoeven zich niet aan te melden. Je komt 25 maart gewoon met het hele gezin naar het Festival en bent dan van harte welkom. Entreeprijs: 2,50 euro. Kinderen onder de 3 jaar mogen gratis naar binnen.

Ontdek tijdens het Festival van Talent de Diam’s 3D verf van Hobbyfun. Wij noemen dit “slimme verf”, omdat het zo veelzijdig is. Wil je niet voor ieder creatief, knutsel, pimp project een andere verfsoort nodig hebben, maar één verf die overal op kan, kom dan even kijken, of uitproberen … Of gewoon, ter ontspanning, even met de handen bezig zijn i.p.v. met het hoofd. Wij bieden deze dag workshops aan vanaf € 2,50 Met keuze uit diverse voorwerpen om te versieren. Ook brengen we de Glas ets mee, voor creatieve “scheikunde” … Dus keuze genoeg en leuk voor alle leeftijden !!!

Tevens verkoop van de materialen voor wie thuis ook aan de slag wil. Kijk ook eens in onze webshop … als je speciale wensen hebt kan je een bestelling plaatsen en brengen we het voor je mee, dan heb je geen verzendkosten.

Voor mensen die met groepen werken biedt Hobbyfun Nederland ook een opleiding tot Hobbyfun docent onder het motto: “Meer mogelijk met minder middelen”. Interesse? Informeer gerust naar de mogelijkheden tijdens het Festival van Talent … We zijn er dan toch !!!